Angelo Branduardi geeft drie concerten in België

25/09/2018 Reageer
Angelo Branduardi

Hij komt! Hij komt! Angelo Branduardi komt begin november naar België. Achtenzestig jaar is hij ondertussen, de populaire Italiaanse bard uit Cuggiono, nabij Milaan. Zijn muziek blijft echter tijdloos en weet ook vandaag nog vele mensen te bekoren en te inspireren, over de generaties heen.

In zijn nieuwe tournee staan zijn allergrootste hits centraal. Uiteraard horen daar ‘Alla fiera dell’est’ (uit 1976) en ‘La pulce d’acqua’ (uit 1977) bij. Zijn uitzonderlijke stem, voortreffelijke vioolspel, zijn uitgesproken charisma en meeslepende songs weten het publiek elke keer weer in vervoering te brengen. Branduardi verstaat als geen ander de kunst om zijn toehoorders te fascineren, van de eerste tot de laatste noot.

Branduardi’s unieke muziekstijl, een samensmelten van klassieke muziek, Europese folklore en orientaalse invloeden, is al decennialang een ongeëvenaarde succesformule. Zijn concerten blijven niet alleen de hardcore fans van het eerste uur – hippies en babyboomers – bekoren, maar spreken ook telkens nieuwe generaties aan. Wie ooit een concert van deze muzikale duizendpoot heeft meegemaakt, zal het bevestigen: Angelo Branduardi is een fenomeen!

Begin november geeft de Italiaanse maestro drie concerten in ons land.

Op vrijdag 2 november in Bozar in Brussel. Klik hier voor tickets en info.   

Op zaterdag 3 november in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Kik hier voor tickets en info

Op zondag 4 november in Le Forum de Liège in Luik. Klik hier voor tickets en info.  

***

Cosiddetto ColofonCiao! Wij zijn Carl Buyck en Franka Verhoeyen, initiatiefnemers van Cosiddetto. Samen met Femke Demets delen wij via deze blog onze passie voor Italië en al het moois dat dit bijzondere land te bieden heeft. Wij hebben ervan genoten deze tekst te schrijven.  Als je dit artikel leuk of interessant vond, deel het dan met jouw vrienden of kennissen. Je doet er ons een groot plezier mee. Grazie mille!

 

Reacties