‘Italiaans voor beginners’. Schrijf nu in voor de nieuwe lessenreeks

Cursus Italiaans

Italië… een schitterende vakantiebestemming, een hemelse keuken, sympathieke mensen, een schatkamer van cultuur, de bakermat van mode en design … en bovenal: symbool van la dolce vita. Er zijn 1001 redenen om van het land te houden. Geen wonder dus dat steeds meer landgenoten zich aangetrokken voelen door Italië en de Italian way of life.

Wie van al het moois dat Italië te bieden heeft ten volle wil genieten – op reis in il bel paese of gewoon bij de Italiaanse pizzeria om de hoek – doet er goed aan zelf ook een woordje Italiaans te spreken. De gemiddelde Italiaan, doorgaans zelf geen talenknobbel, smelt immers wanneer een buitenlander hem in zijn eigen taal aanspreekt. We spreken uit ervaring!
Wil je meer halen uit je volgende reis naar Italië of je volgende etentje bij Da Romeo, Il Colosseo of Arcobaleno? Wel, dan is onze lessenreeks Italiaans voor beginners iets voor jou.

Troeven
• Kleine groep (maximum 7 deelnemers)
• Praktische basiskennis die je helpt in dagelijkse conversaties
• Geen testen of examens. Gewoon ‘beleven’
• Huiselijke sfeer
• Elke les ook een typisch Italiaans hapje en drankje uit een bepaalde regio

Praktisch
Wanneer?
De lessen vinden plaats op maandagavond van 19u tot 21u45.
De lessenreeks telt 10 lesweken en begint op maandag 8 januari 2024.
De lesdatums zijn: 8/1 – 15/1 – 22/1 – 29/1 – 5/2 – 19/2 – 26/2 – 4/3 – 11/3 – 18/3

Waar?
Kerkkouter 19 te 9700 Oudenaarde (Bevere)

Prijs
Voor de volledige lessenreeks betaal je 425 EUR. In deze prijs zijn inbegrepen:
• Een 27-tal lesuren
• Pocket handboek en uitgebreid cursusmateriaal
• Een typisch Italiaans streekgerecht en bijhorend glaasje wijn. Elke les verkennen we een andere regio en krijg je tekst en uitleg bij wat je voorgeschoteld krijgt.

Meer info bij Franka Verhoeyen via mail aan franka@cosiddetto.be


Colophon - Segesta

Ciao! Wij zijn Carl Buyck en Franka Verhoeyen, initiatiefnemers van Cosiddetto. Via deze blog delen wij onze passie voor Italië en al het moois dat dit bijzondere land te bieden heeft. Als je dit artikel leuk of interessant vindt, deel het dan gerust met jouw vrienden of kennissen. Je doet er ons een groot plezier mee. Grazie mille!

Reacties

Geef een reactie