Andiamo. Een niet te missen Italië-event in de Vlaamse Ardennen

Fiat Puglia

Word je happy bij het plannen van een volgende Italiëreis? Droom je er wel eens van om met een Vespa door het Toscaanse landschap te cruisen? Ontkurk je regelmatig een fles sprankelende prosecco? Komt het water je in de mond bij het denken aan een lekkere gelato? Kortom, ben jij ook gebeten door de Italiëmicrobe?   

Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou! Op 28 en 29 september 2019 brengt het Italië-event Andiamo een vleugje Italië naar de Vlaamse Ardennen. 

Andiamo is een initiatief van Bianconero, de speciaalzaak in Italiaanse wijnen van Siglinde De Wilde, en Cosiddetto, de blog voor Italiëliefhebbers van Franka Verhoeyen en Carl Buyck. 

Voor beide Oudenaardse ondernemingen is 2019 immers een bijzonder jaar: Bianconero bestaat 10 jaar en Cosiddetto blaast 5 kaarsjes uit. Dat jubileum willen ze vieren met een uniek Italië-event.  

Uitstekende Italiaanse wijnen, heerlijke pasta, lekkere ijsjes maar ook volop informatie en inspiratie voor een volgende trip naar Italië…Dat is, kort samengevat, wat je mag verwachten op Andiamo.

Noteer alvast met stip in jouw agenda:

Wat?                Italië-event Andiamo

Wanneer?       28 en 29 september 2019, telkens van 14.00 tot 20.00

Waar?              B&B Enjoy Today, Meldenstraat 45, 9700 Oudenaarde

Verdere info volgt.

Reacties

Geef een reactie