Laura Pausini op 21 oktober in Vorst Nationaal

Op zondag 21 oktober komt Laura Pausini, Italië’s meest populaire zangeres, naar Brussel. Exact drie maanden nadat ze in het Circus Maximus in Rome de aftrap gaf voor haar nieuwste wereldtournee komt ze ook in ons land, meer bepaald in Vorst Nationaal, haar nieuwste album Fatti Sentire voorstellen.

Fatti sentire is het dertiende studio-album van Pausini. Het bevat alle klassieke ingrediënten van haar inmiddels indrukwekkende repertoire: krachtige songs en mooie melodieën die goed in het oor liggen. In Italië was het nummer ‘E.STA.A.TE’ alvast een onbetwistbare zomerhit die alomtegenwoordig was op de verschillende zenders.

Laura Pausini - Fatti sentireOm haar grote groep internationale fans te plezieren, staat er ook op dit album een nummer in het Spaans (Nuevo) en eentje in het Engels (No river is wilder). Hoewel we deze keuze kunnen begrijpen, blijven we er echter van overtuigd dat ze nog steeds het best tot haar recht komt als ze in haar moedertaal, het Italiaans zingt. Dat doet ze gelukkig wel in de andere twaalf nummers.

Eerdere concerten in Vorst Nationaal – het laatste was in 2016 – waren telkens uitverkocht en dat zal nu niet anders zijn. Vijfentwintig jaar nadat ze met haar eerste single ‘La Solitudine’ een wereldwijde hit scoorde, blijft de donkerharige Italiaanse ook in ons land nog steeds bijzonder populair.

Meer info en tickets (vanaf 69 euro) via deze link.

 

Testlink: www.daisycon.com

 

***

Cosiddetto ColofonCiao! Wij zijn Carl Buyck en Franka Verhoeyen, initiatiefnemers van Cosiddetto. Samen met Femke Demets delen wij via deze blog onze passie voor Italië en al het moois dat dit bijzondere land te bieden heeft. Wij hebben ervan genoten deze tekst te schrijven.  Als je dit artikel leuk of interessant vond, deel het dan met jouw vrienden of kennissen. Je doet er ons een groot plezier mee. Grazie mille!

Reacties

Geef een reactie