Heel Italië gebundeld in één boek.

Trotter reizen Italië

Bij uitgeverij Lannoo verscheen recent het prachtige, goed gedocumenteerde en rijk geïllustreerde boek Trotter Reizen Italië. Dit 360 pagina’s tellende naslagwerk is de perfecte aanloop naar een volgende Italiëreis.

Je vindt er immers volop inspiratie over mogelijke reisbestemmingen en bezienswaardigheden in het hele Italiaanse schiereiland, van de besneeuwde Alpentoppen in Valle d’Aosta over de glooiende heuvels van Toscane tot de hagelwitte stranden in Puglia. Opgepast: bladeren doorheen het boek kan het verlangen om meteen af te reizen naar la bella Italia sterk aanwakkeren.

Maar naast toeristische informatie komen ook tal van andere onderwerpen aan bod: gastronomie, geschiedenis, cultuur, natuur, folkore, taal,… Trotter Reizen Italië is een unieke kaleidoscoop van al het moois en interessants dat Italië te bieden heeft.

Een kleine greep uit de 54 (!) hoofdstukken van het lijvige boek…

  • De 30 mooiste stranden & verscholen kreken
  • 5 droomroutes met de auto of Vespa
  • De mooiste historische cafés
  • Beroemde bruggen
  • Viva la festa! 10 niet te missen feesten
  • Italiaanse tradities en bijgeloof
  • 20 meesterwerken uit de Italiaanse schilderkunst
  • 15 romans als voorproefje op Italië

Blader even met ons mee door het boek en begin alvast te watertanden…

Trotter reizen Italië
Trotter reizen Italië
Trotter reizen Italië
Trotter reizen Italië
Trotter reizen Italië
Trotter reizen Italië
Trotter reizen Italië
Trotter reizen Italië

Naast een schat aan interessante informatie, handige tips en leuke weetjes bevat het boek ook honderden ronduit schitterende illustraties en foto’s die doen wegdromen. Dit boek verdient werkelijk een ereplaats in de bibliotheek van elke Italiëliefhebber.

Trotter Reizen Italië. Uitgeverij Lannoo. Te koop in de lokale boekhandel of via deze link te bestellen bij bol.com.


Colophon PIC

Ciao! Wij zijn Carl Buyck en Franka Verhoeyen, initiatiefnemers van Cosiddetto. Via deze blog delen wij onze passie voor Italië en al het moois dat dit bijzondere land te bieden heeft. Als je dit artikel leuk of interessant vindt, deel het dan gerust met jouw vrienden of kennissen. Je doet er ons een groot plezier mee. Grazie mille!

Reacties

Geef een reactie