Je volgende reis naar Italië begint bij… ​huisitalie.com

Op zoek naar een vakantiehuisje in Italië? Voor vele mensen is de website van booking of trivago dan de eerste reflex. Maar er zijn ook kwaliteitsvolle alternatieven met beduidend meer service én een persoonlijke aanpak, bovendien in je eigen taal. De website ​www.huisitalie.com​ van de Vlaamse Ludwine Vanacker is er zo één. Op de site ​vind​ je een ruim aanbod van vakantiewoningen, agriturismo’ s en B&B’s, verspreid over de toeristisch meest interessante regio’s zoals Piemonte, Toscane, Umbrië, Le Marche, Lazio, Veneto, Abruzzo, Puglia, Sicilië…

Het verhaal van Ludwine begon in 2012, toen ze zelf een vakantiehuisje kocht in de buurt van Cività di Bagnoregio in het noorden van Lazio en dicht bij de grens met Umbrië en Toscane. Ludwine raakte al snel geïntegreerd in de lokale gemeenschap en leerde er mensen kennen die in de buurt vakantiehuisjes, gastenkamers en appartementen te huur aanbieden. Ze besloot een website op te starten met verblijfsmogelijkheden en informatie om de nog authentieke en minder gekende streek te promoten. Vanuit Lazio breidde het netwerk zich gaandeweg uit, eerst in Umbrië en Toscane en daarna ook in andere regio’s.

Wie boekt via ​www.huisitalie.com​ heeft vooreerst de garantie van een verzorgde, kwaliteitsvolle en van alle comfort voorziene vakantiewoning. Ludwine kent de eigenaars/verhuurders persoonlijk en ze heeft de meeste ​accommodaties​ ook zelf bezocht tijdens één van haar vele tochten door Italië. En die inspanning loont: door de jaren heen heeft ze een trouw klantenbestand opgebouwd die haar persoonlijke service en know-how weet te appreciëren.

Het feit dat je alle praktische vragen over de accommodatie (voorzieningen, bereikbaarheid, …) in het Nederlands kan bespreken met Ludwine is voor vele mensen, zeker voor wie zelf weinig of geen Italiaans spreekt, een grote geruststelling. En wie wel Italiaans spreekt, mag zich verheugen op een authentieke vakantie bij Italianen zelf.

Bijkomend voordeel is dat Ludwine je tips aanreikt over bezienswaardigheden, restaurantjes ​en activiteiten in de buurt van je vakantiewoning. Ze zet haar klanten op weg om zowel de klassieke hoogtepunten als de verborgen parels van de regio te ontdekken. Maar ook met speciale verzoeken helpt Ludwine je graag. Zin om ergens een kookcursus te volgen? Een lokale wijnbouwer te bezoeken? Kok aan huis? Vakantie met tieners? Vakantie met een huisdier?.. Ludwine zoekt met plezier naar oplossingen op maat van jouw verwachtingen.

Heb je tijdens je verblijf zelf nog vragen, ook dan kan je Ludwine altijd bellen of mailen. Identiteitskaart kwijt? Lekke band? Dringend een dokter nodig? Met al die praktische vragen kan je bij haar terecht. Op die manier kan je echt zorgeloos op reis trekken. En dat is toch de bedoeling van een vakantie, niet?

Zin gekregen om meteen je volgende trip naar Italië te boeken? Neem zeker eens een kijkje op www.huisitalie.com​ en begin alvast weg te dromen van een heerlijke, zorgeloze vakantie in Italië.


Colophon - Segesta

Ciao! Wij zijn Carl Buyck en Franka Verhoeyen, initiatiefnemers van Cosiddetto. Via deze blog delen wij onze passie voor Italië en al het moois dat dit bijzondere land te bieden heeft. Als je dit artikel leuk of interessant vindt, deel het dan gerust met jouw vrienden of kennissen. Je doet er ons een groot plezier mee. Grazie mille!


Reacties

Geef een reactie