In agriturismo ‘Il Pianetto’ ligt Verona aan je voeten

10/02/2020 Reageer
Verona Il Pianetto

Agriturismo Il Pianetto is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Verona en de omliggende regio. De agriturismo ligt even buiten de stad, op de top van een glooiende heuvel die uitziet over de vallei van de Adige. Wie niet over een wagen beschikt, kan vlakbij de agriturismo een bus nemen die je naar het centrum van Verona brengt. Wie wel een wagen heeft, kan van hieruit makkelijk de hele streek verkennen en uitstapjes maken naar het Gardameer, Venetië, Vicenza, Padova, Modena en tal van andere bezienswaardigheden. 

Verona Il Pianetto

Op de agriturismo zelf is het de hele dag heerlijk rustig toeven, omgeven door wijn- en olijfgaarden, fruitbomen en akkers. ’s Avonds kan je vanop je terras zalig genieten van een betoverende zonsondergang en de absolute stilte die hier op de heuveltop heerst.  

Verona Il Pianetto

Verona Il Pianetto

Verona Il Pianetto

’s Morgens kan je volop energie tanken bij een gezond ontbijt met een rijke keuze aan natuurlijke producten. Huisgemaakte jam, honing, fruit en kraakvers brood zorgen voor een perfecte start van de dag.  

Verona Il Pianetto

Verona Il Pianetto

Verona Il Pianetto

Gastvrouw Anna Giulia Ederle houdt van de natuur en zweert resoluut bij biologisch tuinieren. Ze is dan ook bijzonder trots op de wijn, de olie, de groenten en het fruit die zij zelf produceert en die je aan een zeer democratische prijs ter plekke kan aankopen.

Verona Il Pianetto

Il Pianetto beschikt over drie kamers, elk met een eigen badkamer, en drie appartementen. De appartementen zijn voorzien van alle comfort en beschikken over een volledig uitgeruste keuken. Wie liever zelf niet kookt, kan op wandelafstand van de agriturismo terecht bij osteria-pizzeria-lounge bar San Mattia waar ze overheerlijke pizza’s en andere Italiaanse gerechten serveren op een ruim panoramisch terras met een ronduit spectaculair uitzicht over Verona en omgeving .  

Verona Il Pianetto

Verona Il Pianetto

Verona Il Pianetto

Verona Il Pianetto

Meer info over de agriturismo: www.ilpianetto.it

Op zoek naar tips voor een bezoek aan Verona? Je vindt gegarandeerd inspiratie in deze artikels:


Colophon PIC

Ciao! Wij zijn Carl Buyck en Franka Verhoeyen, initiatiefnemers van Cosiddetto. Via deze blog delen wij onze passie voor Italië en al het moois dat dit bijzondere land te bieden heeft. Als je dit artikel leuk of interessant vindt, deel het dan gerust met jouw vrienden of kennissen. Je doet er ons een groot plezier mee. Grazie mille!

Reacties

Geef een reactie